NOTEO откри приятел в очите на Пикник и риболов Николаевка

NOTEO откри ново място за почивка на брега на Пикник и риболов Николаевка – еко комплекс, намиращ се на територията на едноименното село, разположено в община Суворово, област Варна.

Там в прохладата на водата и под сенките на дърветата всеки дошъл може да си сготви сам. Има условия за барбекю, риболов, а за да допълни вълшебството на мястото се присъединява и NOTEO. Той хармонизира пространството и подкрепя природосъобразния начин на живот.

Защо NOTEO избира Пикник и риболов Николаевка?

NOTEO се влюби в райското кътче, наречено Пикник и риболов Николаевка още от пръв поглед! Сгушен до брега на язовир Николаевка, комплексът ще вдъхнови жаждата ви за приключения сред природата. Това място е идеално за създаване на незабравими спомени с най-близките ви хора – риболов, излет, разходка в околните местности, отдих на хамак до брега на язовира, йога, пилатес и медитация – изборът е ваш, а възможностите – безкрайни!

Пикник и риболов Николаевка посреща гостите си в премиум бунгала, самостоятелни каравани и кемпери, а за най-екстремните любители на природата и нощното небе има осигурена свободна площ за къмпинг и палатки. Всички гости имат достъп до напълно оборудвана обща кухня с печка, микровълнова фурна, кафемашина, пералня, сушилня и кухненски съдове. За големите компании, тиймбилдингите и събитията, комплексът разполага и с голяма пещ за чеверме и каменна зала с капацитет над 50 места с телевизор и музикална уредба.

Най-вълшебните моменти на това място настъпват със залеза на слънцето и нежното мъждукане на въгленчета в каменните барбекюта на брега на язовира. Именно в тези мигове, NOTEO се присъединява към трапезата и допълва магията с плътния си и наситен вкус на прясно изпечени слънчогледови ядки.

Какво ни обединява?

Обединяващото звено между NOTEO и Пикник и риболов Николаевка е любовта към България, българските места, производители и продукти.

България и българската природа са източник на вдъхновение за нас. Там, където водите на язовирите ни се усмихват, житата се поклащат, погалени от вятъра, а слънчогледите се усмихват с гордо вдигнати глави. И в най-дивите области, докосването на природата е докосване до чистотата и неподправеността.Вярваме, че животът в хармония с природата е не само привилегия, но и задължение към себе си и към бъдещите поколения. Здравословният начин на живот, в уединение с природата, ни позволява да се насладим на наистина важните моменти от живота по-качествено и за по-дълго време.

Храната е свещена. Чрез нея се докосваме до природата. От нея попиваме силата на нашия край и корен, вкуса на здравето и енергията за всяка следваща стъпка напред. Благодарение на богатствата на българската природа NOTEO предоставя на малки и големи 100% натурални, изчистени продукти, които не просто носят наслада за небцето, а и оказват редица положителни ефекти върху човешкия организъм.

Нека ценим този слънчогледов подарък и да се гордеем с това, че сме част от тази невероятна приказка. Нека заедно съхраним чистотата, хармонията с природата и любовта към България.

Благодарим на Пикник и Риболов Николаевка за подкрепата и сътрудничеството!

Радваме се, че приключението ни заедно стартира и благодарим на всички, които подкрепят и ценят българските места, продукти и производители!