Слънчогледовата паста NOTEO посети световното кулинарно изложение Gulfood в Дубай

NOTEO посети Gulfood 2023 – световното кулинарно изложение, което се провежда в Дубай за 28-ма поредна година. Над 5 223 водещи фирми от сектора на хранително-вкусовата индустрия взеха участие, представяйки над 100 000 нови продукта от 125 различни държави.

Форумът Gulfood представлява изключителна възможност за обмен на най-добри практики и опит между световните лидери в производството на храни и напитки. Всяка година събитието привлича известни готвачи от целия свят, които демонстрират последните кулинарни тенденции и спомагат за развитието на глобалната кулинарна сцена. Производители от сектора представят иновативни продукти и използват изложението като платформа за обявяване на предстоящи инициативи и новости.

NOTEO също присъства със свой собствен щанд в секцията “Световна Храна”, където привлече вниманието на десетките хиляди почитатели на висококачествена и здравословна кухня. Щастливи сме, че NOTEO успешно изпълни своята мисия да сподели високото качество на българските хранителни продукти и да представи България като водеща в производството на чисти и натурални хранителни изделия.

С какво NOTEO впечатли посетителите на Gulfood?

NOTEO впечатли десетки хиляди кулинарни експерти и любители от всички краища на света със своите изчистени продукти. Посетителите на изложението се влюбиха в плътния му вкус на прясно изпечени слънчогледови ядки. За тях беше трудно да изберат кой NOTEO вкус харесват най-много – Натурален, Портокал и шоколад, Чили, Мента или Средиземноморски микс. Затова някои си взеха по една кутийка от всеки! Разбираме ги напълно!

Освен неустоимият вкус на слънчогледовата паста NOTEO, посетителите и участниците в Gulfood 2023 бяха очаровани от съставките му, които се ограничават до 100% печени слънчогледови ядки! Нещо повече, ценните витамини и минерали на слънчогледовите ядки се запазват в готовия продукт, благодарение на ниската температура, на която се изпичат суровините. Това е и причината, NOTEO да е толкова полезен за малки и големи любители на здравословното хранене.

Някои от полезните вещества, съдържащи се в NOTEO, включват протеини, минерали, магнезий, калций и деветте, незаменими за човешкия организъм, аминокиселини: хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин. Всички те спомагат за правилното функциониране на човешкия организъм, включително на нервната система, мускулите, възстановяването на тъканите, синтеза на колаген, усвояването на калций, регулиране на съня и апетита и превенция срещу сърдечни заболявания и остеопороза.

Още за Gulfood 2023

Тази година изложението Gulfood бележи впечатляващо нарастване от 30% в броя на посетителите, които достигнаха над 134 460 кулинарни ентусиасти от над 195 различни държави.

Участниците в събитието имаха възможността да се запознаят с най-новите тенденции в хранително-вкусовата индустрия, да споделят опит с водещите фигури в кулинарията и да създадат нови партньорства и бизнес връзки с международни компании в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Нерядко световните кулинарни тенденции започват именно от Gulfood.

Разбира се, сред посетителите на изложението бяха не само производители на храни и напитки, но и почитатели на световната кухня, както и тези, които се наслаждават на вкусна и висококачествена храна.

А сега накъде?

След зареждащото посещение в Дубай, NOTEO с нетърпение се връща на нашия континент. Време е да ни посрещнете на световното изложение за храни и напитки Anuga, което ще се проведе в град Кьолн, Германия, от 7-ми до 11-ти октомври. NOTEO ще ви очаква на щанд Е097, хале 4.1.

Не можете да чакате дотогава? Поканете NOTEO във вашия хладилник. Ще го откриете в магазинната мрежа или в нашия онлайн магазин.